Gebruiksvoorwaarden

Verzending van uw pakket

De levertijd van voorraadartikelen bedraagt doorgaans 3 werkdagen na de dag dat uw bestelling is geplaatst. Let op: uw bestelling is geplaatst wanneer de betaling is afgerond. Afwijkende levertijden zijn vermeld in de omschrijving van het betreffende artikel.

Let op: de wijze van betaling kan van invloed zijn.
Betaling met iDeal of Credit Card werkt het snelste.
Bij overboeking per bank hangt het af van de verwerkingssnelheid tussen de verschillende banken.

Retouren

Binnen 8 dagen na ontvangst kunnen producten worden teruggezonden mits deze ongebruikt en onbeschadigd zijn. Dit geldt niet voor op maat gemaakte producten, zoals bijvoorbeeld spruitstukken. Indien van toepassing, staat dit in de productomschrijving vermeld. De verzendkosten voor retourzendingen zijn voor uw rekening. Na ontvangst crediteren wij de door u betaalde verkoopbedragen van de geretourneerde producten.

Prijzen

Alle genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen in euro's en inclusief 21 % BTW. Er wordt geen aansprakelijkheid geaccepteerd voor typefouten.

BETAALTERMIJN: De betaling van uw bestelling dient 100% vooruit betaalt te worden, middels iDeal, Credit Card of een bankoverschrijving. Zodra wij uw betaling binnen hebben, handelen wij uw bestelling verder af.

Verzendkosten

Verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte van uw bestelling en bestelde product(en)

Betaalkosten

Er worden geen betaalkosten berekend.

Wet bescherming persoonsgegevens

N.a.v. deze wet willen wij u graag informeren over ons privacy beleid, Zodoende weet u wat er met uw persoonsgegevens gebeurt. Bij een online bestelling heeft u een aantal gegevens ingevuld, zoals naam, adres en woonplaats. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het verwerken van uw bestelling én voor marketingactiviteiten zoals het toezenden van een seizoensmailing of andere relevante e-mails. De gegevens worden aan geen enkele andere instantie, bedrijf of particulier verstrekt. Indien u graag wilt dat alle gegevens, na het verwerken van de bestelling, worden vernietigd, dan kunt u dat in de rubriek "opmerkingen" kenbaar maken.

Afbeeldingen

Wij maken met de grootste zorg foto's van de producten die via onze online shop verkocht worden. Ze dienen ter illustratie en er kunnen derhalve geen rechten aan ontleend worden. Het kan voorkomen dat er nog kleine wijzigingen zijn uitgevoerd of een kleur anders overkomt.

Bedrijfsidentiteit

Varioparts B.V.
Adres: Breeuwersweg 5
KvK nr.: 37158672
BTW nr.: NL821622158B01
Tel.: 0223 632082
(Belt u over uw online bestelling; ma-vr tussen 07:00 en 16:00 uur)
email: info@afzuiging.nl